LA PETITE ÉCOLE HO CHI MINH

HET AVONTUUR OP LA PETITE ÉCOLE HO CHI MINH

La Petite Ecole is een tweetalige (Frans en Engels) basisschool en crèche en is sinds 2017 gevestigd in de wijk Thao Dien in Ho Chi Minhstad, Vietnam. De school is in 2020 officieel erkend door het Franse Ministerie van Onderwijs, een garantie voor de kwaliteit van het aangeboden onderwijs, en is in dit verband een partner van de AEFE (Agentschap voor Frans Onderwijs in het Buitenland). Dit jaar telt La Petite École Ho Chi Minh meer dan 175 leerlingen.

La Petite École biedt continu onderwijs vanaf de crèche (1 jaar) tot aan het einde van de basisschool (CM2). Het Franse nationale onderwijsprogramma wordt op de lagere school (cyclus 1 en cyclus 2) in het Frans en het Engels onderwezen door twee native teachers. Om onderwijs van hoge kwaliteit te garanderen, krijgt het onderwijsteam het hele jaar door opleiding, zowel intern als via het partnerschap met de AEFE.

De school verwelkomt gezinnen van alle rangen en standen en staat open voor het gastland en zijn taal en cultuur.

Het is in deze familiale en gastvrije omgeving dat het kind speelt, bouwt, leert en zichzelf evalueert. Met een campus van 4.500 m2 biedt La Petite École kwaliteitsvoorzieningen: lichte klaslokalen, twee bibliotheken, een auditorium, een kunst- en muzieklokaal, verschillende taallokalen, een zwembad van 25 meter, een voetbalveld, twee speelplaatsen, en nog veel meer!

Een innovatief en uniek onderwijsapparaat stelt het kind centraal bij de lesstof en moedigt autonomie, nieuwsgierigheid en motivatie aan door integratie van het gebruik van nieuwe technologieën.

La Petite École, een kleinschalige school die gastvrij en plezierig is!

De school bestaat uit...

1 terrein van 4.500 m2

1 milieubewuste school met monitor voor verontreinigingscontrole

Moderne klaslokalen met digitale apparatuur

2 speelplaatsen met waterspelen, vloerspelen

1 auditorium

Kunst- en muzieklokalen

Bibliotheken met taal- en luisterruimten

1 voetbalveld

1 basketbalveld

1 zwembad en peuterbad

1 zaal voor motorische vaardigheden

1 gemeenschappelijke slaapzaal en kantine

Meer informatie nodig ?

Wij helpen u graag met het vinden van de beste school voor uw kind.