Grand direct van AEFE - Franse scholenweek in de wereld

In het kader van de Week van de Franse Scholen van de Wereld zullen onze leerling-verslaggevers onder leiding van mevrouw Fabini en de heer Bentura deelnemen aan de rechtstreekse radio-uitzending van de AEFE op dinsdag 29 november om 13.30 uur.

De “grand direct” is een radioprogramma dat wordt georganiseerd door de AEFE en continu wordt uitgezonden op het Twitch-kanaal van de AEFE. Het is een project dat alle Franse middelbare scholen in de wereld samenbrengt voor 14 uur live-uitzendingen van ’s morgens tot ’s avonds. Studenten van het Lycée Français International van Antwerpen zullen om 13.30 uur (Parijse tijd) 15 minuten live uitzenden om de school te presenteren en te promoten. 

Een niet te missen evenement! 

Link naar het twitch kanaal: https://www.twitch.tv/aefeinfo