EFI Casablanca

Het EFI-avontuur in Casablanca

De EFI Casablanca is een Franse school met een internationale inborst, die het Franse nationale onderwijsprogramma aanbiedt en officieel erkend is in het kader van de samenwerking tussen de Franse en Marokkaanse regering. De school wordt bestuurd door een partnerschap met de Culturele Dienst van de Franse ambassade in Marokko (SCAC) en is erkend door het Franse Ministerie van Nationale Onderwijs. De school is perfect aangepast aan de behoeften van de leerlingen: met een oppervlakte van 13.500 m2 huisvest de EFI-campus drie gebouwen met een eigentijdse architecturale signatuur en aparte ruimtes voor de kleuterschool, de lagere school, het collège en de middelbare school, evenals wetenschappelijke, culturele en sportfaciliteiten.

De school opende in september 2017 zijn deuren voor basisschoolleerlingen en in 2018 zijn eerste collegeklassen. De middelbare school werd in september 2021 geopend.

De school bestaat uit...

1 moderne campus van 13.500 m2

Moderne klaslokalen met digitale apparatuur

1 mediatheek et 2 bibliotheken

2 horecaruimten

1 grote multi-sportzaal

3 grote beveiligde speelplaatsen

Wij zorgen ervoor dat de EFI ook een plek is om te leven, een gastvrije omgeving waar uw kinderen graag komen. Of het nu gaat om onderwijs of buitenschoolse activiteiten, het onderwijzend personeel en de directie zetten zich in om te allen tijde een respectvolle en stimulerende omgeving te bieden. Daartoe hebben wij, naast de diploma's en ervaring, een beroep gedaan op een gemotiveerd, ruimdenkend en internationaal team dat een luisterend oor biedt.
Cyrille Loffroy Het hoofd van de school

Meer informatie nodig ?

Wij helpen u graag met het vinden van de beste school voor uw kind.