EFI Boekarest

HET EFI-AVONTUUR IN BOEKAREST

De École Française Internationale van Boekarest is een Franse school vanaf de kleuterklas tot aan de middelbare school en behoort tot het schoolnetwerk Odyssey.

De EFI van Boekarest is een drietalige school (Frans, Engels, Roemeens) en biedt onderwijs conform de Franse nationale onderwijsprogramma’s.

Het onderwijsmodel van de EFI in Boekarest combineert Franse academische uitmuntendheid met de dynamiek van Angelsaksische scholen. Deze alliantie van het ‘beste van twee werelden’ wordt ondersteund door een team van Franse en internationale leraren die streng geselecteerd zijn om elk van onze leerlingen te begeleiden op de weg naar succes.

De EFI van Boekarest ontvangt leerlingen van de peuterklas (3 jaar) tot aan CE2 (7-8 jaar). De hogere klassen zijn elk jaar open zodat onze leerlingen school kunnen blijven volgen tot aan de middelbare school.

Na de kleuterschool en basisonderwijs opent de EFI:

  • het college in september 2024
  • de middelbare school in september 2028

Zo kunnen onze leerlingen zich voorbereiden op het Franse baccalaureaat (internationale optie) en de taalcertificaten die de deuren openen naar de beste universiteiten ter wereld.

De school bestaat uit...

1 historisch gebouw van 1.500 m2

Moderne en ruime klaslokalen met digitale apparatuur

1 multi-sportzaal

1 grote beveiligde speelplaats

1 horecaruimte

1 mediatheek

Succesvol onderwijs vereist een basis van kennis, maar ook van vertrouwen, want kinderen leren alleen goed als zij zich veilig, gesteund en begrepen voelen. Samen met hun families is het onze taak de leerlingen te begeleiden in hun intellectuele en persoonlijke ontwikkeling, hen te begeleiden, aan te moedigen en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.
David Hérault Het hoofd van de school

Meer informatie nodig ?

Wij helpen u graag met het vinden van de beste school voor uw kind.