EFI BRUSSELS

Het EFI-avontuur in Brussel

De École Française Internationale van Brussel is een door het Franse Ministerie van Nationaal Onderwijs erkende Franse school en partner van de AEFE.

De EFI Brussel is een tweetalige school, waar alle leerlingen evenveel tijd les krijgen in het Frans als in het Engels. Het onderwijsmodel van de EFI Brussel combineert Franse academische uitmuntendheid met de dynamiek van Angelsaksische scholen. Deze alliantie van het ‘beste van twee werelden’ wordt ondersteund door een Frans en internationaal onderwijsteam.

De EFI Brussel verwelkomt leerlingen vanaf de peuterklas tot aan CM2. De opening van het collège en de middelbare school zal binnenkort volgen zodat de leerlingen Franse staatsdiploma’s en internationale taalcertificaten kunnen behalen.

De school is gevestigd op het Domaine de Latour de Freins (rue Engeland 555 – Ukkel), in een groene omgeving die de leerlingen maximaal comfort, toegankelijkheid, welzijn en veiligheid biedt.

De school bestaat uit...

Moderne klaslokalen met digitale apparatuur

1 sportterrein en 1 gymzaal

1 grote speelplaats

1 onderwijstuin

1 bibliotheek

1 grote horecaruimte

Als leraar en bestuurslid heb ik gedegen ervaring opgedaan op Franse scholen in het buitenland. Ik had met name de kans om deel te nemen aan de opening van een tweetalige Franse school en bij te dragen aan het succes van deze basisschool die zich kon ontwikkelen om 'het beste van beide systemen' te bieden aan leerlingen van 3 tot 15 jaar.
Rodrigue Barbosa Het hoofd van de school

Meer informatie nodig ?

Wij helpen u graag met het vinden van de beste school voor uw kind.